Freshly roasted coffee
Pražíme na tri stupne:
Filter - svetlé praženie vhodné na alternatívne prípravy V60, Aeropress, Chemex, Frenchpress atď. V tomto pražení má káva najviac vôní a chutí vrátane ovocnej acidity.
Espresso - moderné acidné espresso. Málinko tmavšie ako praženie na filter. Intenzívne vône a chute s vyššou ovocnou aciditou.
Old School Espresso - naše najtmavšie praženie. V porovnaní s bežnými kávami ide o medium praženie. Je vhodné pre konzervatívnejších kávičkárov, ktorí hľadajú nízku aciditu a miernu horkosť.
Nie všetky kávy sú pražené na všetky stupne.
Kerinci - specialty coffee
From €17,70
FAZENDA SALTO specialty coffee
From €13
Ngandu AA / KENYA
From €17
Hacienda Sonora / Kostarika
From €17,50
Esayas Beriso 2025 výberová káva
From €17
Bombe Abore G1 - výberová káva
From €16
